کارت ویزیت چیست؟
کارت ویزیت به وسیله ای گفته میشود که عموم مردم در جهت تبلیغات کسب و کار خود از آن استفاده میکنند. کارت ویزیت در ابعاد کوچک و در اشکال مختلف به چاپ میرسد
اهمیت کارت ویزیت
کارت ویزیت ابزاری برای معرفی کسب و کار است و نوع کسب وکار و شیوه های ارتباطی با ما را ارئه میدهد.
هر چقدر که این معرفی بهتر باشد کسب و کار ما بهتر در ذهن مخاطب جایی خواهد گرفت.
معمولا رسم بر این است که وقتی افراد می خواهند یک کارت ویزیت طراحی نمایند
با طراح صحبت میکنند که یک طرح کارت ویزیت برای آنها طراحی کند..
طراح هم یک سری مشخصات را می گیرد مانند: نام کسب وکار، آرم، آدرس و شماره تلفن و بعد با استفاده
از طرح های آماده ای که دارد یک طرح یا چند طرح می زند و به ما نیز یکی را انتخاب می کنیم و ایشان هم آن را چاپ می کند.
این کار بسیار نا مناسب است چون ما کسب وکاری داریم که باید مخاطبان خود راشناسایی کرده باشیم
و متناسب با آن طراحی انجام شود .
برخی از کسب وکار ها کارت ویزیت بسیار هنری و با هزینه های بسیاری به صورت دوزبانه چاپ می کنند
به نظر شما آیا مخاطبان این موارد را دوست دارند؟
ما اغلب به زبان فارسی صحبت می کنیم و کارت ویزیت هم اندازه ای محدود دارد
که باید از این فرصت برای تبادل ارتباط، بهترین استفاده را برد. امادر برخی از موارد
ما به بدترین شکل ممکن از این کارت ویزیت استفاده می کنیم
انواع مختلف کارتهای ویزیت:
شناخت انواع مختلف کارتهای ویزیت از سوی شما باعث میشود تا بتوانید تصمیم بگیرید که مطابق سلایق مشتریانتان چه نوع کارت ویزیتی را باید انتخاب نمایید. به عنوان مثال اگر صاحب یک کافی شاپ هستید باید سعی کنید جنسی را برای کارت خود انتخاب نمایید که با دوام باشد و علاوه بر دوام بالا شیک بودن کافه شما را به مشتری نشان دهد. دلیل اینکه باید کارت ویزیتی مستحکم انتخاب نمایید این است که معمولا در جیب هرکسی یک کارت از یک کافه پیدا میشود، پس باید با خم و راست های جیب مشتریانتان مقابله کنید. 🙂
جنس کارتهای ویزیت معمولا شامل لمینت، شیشه ای، PVC، بافت دار، سلفون و معمولی میشود. جنس های دیگری همچون چوبی یا حتی فلزی هم در برخی از نقاط جهان استفاده میشوند ولی معمولا از این جنس ها استفاده میشود.
کارت ویزیت لمینت:
شاید همه این اسم را در دندان پزشکی شنیده باشی. لمینت دندان روکشی است هم رنگ دندان که یکی از مزایای آن حفاظت از دندان هاست. پوشش لمینت در کارت ویزیت نیز به همین صورت است که یک پوشش پلاستیکی بر روی کارت کشیده میشود تا رنگ و شکل کارت حفظ شود. این روکش ممکن است مات و یا شفاف باشد، برجسته باشد و یا معمولی.
شیشه ای:
کارت ویزیت شیشه ای هم همانطور که از اسمش پیداست شفاف است که درصد این شفافیت ممکن است متفاوت باشد. جنس این نوع کارت PVC است
PVC:
اگر دوست دار محیط زیست هستید و کارت ویزیتی محکم و ضد آب میخواهید این نوع کارت ویزیت را به شما پیشنهاد میکنم. پی.وی.سی درواقع نوعی پلاستیک به شمار میآید که صد در صد مورد بازیافت است و همه شما حداقل یکبار به آن دست زده اید زیرا که جنس خیلی از کارت های هوشمند از همین جنس است.
. معمولا یا به صورت براق، یا مات و یا به شکل متالیک تولید میشود.
بافت دار:
همه شما به چسب زخم دست زده اید و بافت پارچه ای روی آن را لمس کرده اید. فرض کنید همان بافت در اندازه بزرگتر و قطر بیشتر به عنوان کارت ویزیت استفاده شود. استفاده از این نوع کارت ها به تازگی درحال افزایش است مخصوصا اگر صاحب یک فروشگاه و یا تولیدی لباس هستید. کارت ویزیت بافت دار را معمولا به کتان نیز میشناسند که ممکن است چنس کتان آن متفاوت باشد.
سلفون:
سلفون نیز همانند لمینت یک نوع روکش است که انواع مختلفی از جمله سلفون مات، سلفون براق و همچنین مخملی دارد. سلفون مات مخملی از جمله کارت هایی است که با دست کشیدن روی آن حس نرمی خاصی به شما منتقل میشود و حس خوشایندی دارد.
معمولی(بدون روکش):
از کارت ویزیت های بدون روکش برای کارهایی استفاده میشود که نیاز به نوشتن روی کارت به صورت دستی باشد. مثلا اگر نیاز است کد بازاریابی یا چیزی شبیه به این را روی کارت ویزیت خود بنویسید، استفاده از این نوع توصیه میشود.
تمام گزینه های بالا تنها جنس کارت ها بودند. کارتهای ویزیت در ابعاد مختلفی نیز چاپ میشوند که متداول ترین آن ۹×۶ و ۴٫۸×۸٫۵ هستند. اما سایزهای ۵×۵، گرد و حتی هرشکلی که شما میخواهید نیز میتوانید سفارش دهید. (البته بسته به چاپخانه ای که با آن همکاری میکنید دارد)
برای یادگیری بیشتر کارت ویزیت دوره صفرتاصد فتوشاپ بهترین گزینه برای شماست
همچنین شما میتوانید برترین و کاملترین دوره فتوشاپ درسایت مشاهده کنید. جهت مشاهده صفحه دوره کلیک کنید.